Actorul britanic Hugh Grant se va căsători pentru prima dată, la vârsta de 57 de ani, cu partenera lui de viaţă, Anna Eberstein, în vârstă de 39 de ani, cu care are trei copii, scrie AFP.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nunta celor doi va avea loc în următoarele săptămâni.

Anunţul căsătoriei lui Hugh Grant cu producătoarea de televiziune suedeză Anna Eberstein a fost înregistrat la registratura Chelsea Old Town Hall din apropierea locuinţei cuplului, aflată în districtul londonez Notting Hill.

„Niciunul dintre prietenii lui Hugh nu au crezut că va veni această zi. În curând va fi pensionar şi a devenit în sfârşit un bărbat dedicat familiei”, a spus o sursă a tabloidului The Sun.  

Hugh Grant mai are doi copii cu fosta sa parteneră Tinglan Hong, după ce a mai avut o relaţie de durată cu actriţa Liz Hurley.  

Recent, actorul s-a implicat în campanii pentru respectarea vieţii private şi a intimităţii, după ce telefonul său mobil a fost ascultat de reporteri ai Mirror Group. În urma acelui scandal, actorul a primit, în acest an, daune a căror valoare ar fi de ordinul sutelor de mii.

Hugh Grant, născut pe 9 septembrie 1960, este unul dintre cei mai populari actori de film din Marea Britanie. A devenit cunoscut cu rolul din comedia romantică „Patru nunţi şi o înmormântare/ Four Weddings And A Funeral” (1994), pentru care a fost recompensat cu Globul de Aur şi premiul BAFTA. S-a remarcat apoi în alte câteva pelicule de succes, precum „Raţiune şi simţire”, „Notting Hill”, „Pur şi simplu dragoste” şi primele două lungmetraje din franciza „Bridget Jones”. Hugh Grant a primit de două ori trofeul Peter Sellers pentru Comedie, în 1995 şi 2002, a fost desemnat cel mai bun actor la Festivalul de Film de la Veneţia 1987 şi a primit un trofeu César onorific în 2006.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.