„Hollywood’s Bleeding” al lui Post Malone a revenit pe primul loc în Billboard 200, devenind primul album care a petrecut cinci săptămâni în fruntea topului în decurs de mai bine de un an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansat pe 21 septembrie, discul a fost vândut în 78.000 de exemplare în a noua săptămână, potrivit Nielsen Music. 

Cel mai recent, „Scorpion” al lui Drake a petrecut cinci săptămâni pe această poziţie, în perioada iulie - august 2018.

„Hollywood’s Bleeding” a petrecut primele trei săptămâni pe primul loc, unde a revenit după a şaptea de la lansare.

Săptămâna trecută, el s-a clasat pe locul al doilea, fiind devansat de „Jesus Is King” al lui Kanye West. 

„Hollywood’s Bleeding” este şi primul album al lui Post Malone care înregistrează cele mai multe săptămâni în această poziţie. „beerbongs & bentleys”, lansat de rapper în 2018, a petrecut trei săptămâni în vârful clasamentului.

În cel mai recent top Billboard 200, rapperul Kanye West şi „Jesus Is King” s-au clasat pe poziţia a doua, rapperul YoungBoy Never Broke Again şi „AI YoungBoy 2”, pe a treia, Miranda Lambert şi „Wildcard”, pe patru, şi cântăreaţa R&B Summer Walker cu „Over It”, pe cinci.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multi-metric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de accesări sunt egale cu un album).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.