Reprezentanţii reţelei HBO au răspuns într-o manieră amuzantă legat de apariţia, în episodul al patrulea al serialului „Game of Thrones”, a unui pahar de cafea Starbucks.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat dat luni seară, ei au spus: „Latte-ul care apare în episod a fost o greşeală. Daenerys comandase un ceai din ierburi”.

Într-un e-mail transmis Variety, directorul artistic al „Game of Thrones”, Hauke Richter, a spus că nu este neobişnuit ca obiecte diverse să ajungă să fie plasate eronat pe platoul de filmare, să treacă neobservate şi să sfârşească în produsul final.

„Lucruri pot fi uitat pe platou. Eroarea cu paharul de cafea a fost atât de exagerată pentru că nu s-a mai întâmplat în cazul «Thrones» până acum”, a scris el.

Cel de-al optulea şi ultimul sezon al „Game of Thrones” se va încheia pe 19 mai.

Scriitorul George R.R. Martin a anunţat recent că trei show-uri „Game of Thrones”, continuări ale serialului, se află în pregătire la HBO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.