Actorul Harrison Ford va juca în adaptarea „The Staircase”, serialul care documentează procesul scriitorului american Michael Peterson acuzat pentru uciderea soţiei lui în 2001, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe lângă rolul pricipal, care va fi primul pentru Ford într-un serial, el va fi şi producător executiv. Antonio Campos va scrie scenariul şi va fi, de asemenea, producător executiv.

Serialul documentar, realizat de francezul Jean-Xavier de Lestrade, a fost lansat în 2004. El a fost actualizat cu informaţii în anii următori. Netflix a lansat cele 13 episoade în 2018.

Michael Peterson a susţinut că soţia lui a murit după ce a căzut pe scările din casa lor, însă poliţia l-a suspectat că a lovit-o şi a făcut ca moartea ei să pară un accident.

Serialul adaptat este o producţie Annapurna Television.

Harrison Ford a mai avut roluri în producţii de televiziune. El a apărut în „The Virginian”, „The F.B.I.” şi „Gunsmoke” înainte de a se concentra pe cariera în film.

Pe lângă rolurile din lungmetrajele francizelor „Star Wars” şi „Indiana Jones”, el e cunoscut din filme ca „Witness” (1985), pentru care a primit o nominalizare la Oscar, „The Fugitive”, „Blade Runner”, „Clear and Present Danger”, „Patriot Games”, „Air Force One” şi „The Mosquito Coast”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.