Actriţa americană Halle Berry a publicat pe contul ei de Instagram un scurt videoclip, care o prezintă în timp ce îşi scoate rochia spectaculoasă - creată de casa Versace - pe care a purtat-o la gala premiilor Oscar, duminică seară, la Los Angeles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Videoclipul o prezintă pe celebra actriţă americană filmată din spate, îndreptându-se spre o piscină şi scoţându-şi cu mişcări lente rochia pe care a purtat-o la gala premiilor Oscar de duminică seară. 

Clipul este însoţit de următorul mesaj: ”După o ceremonie îndelungată, o fată abia aşteaptă să se dezbrace”.

Videoclipul se încheie cu secvenţa în care artista sare dezbrăcată în piscină.

 

 

After a long award show a girl can't wait to take it off! @brunomars #24kmagic

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Halle Berry a purtat la acel eveniment o rochie Atelier Versace şi a ales ca fond muzical pentru a ilustra acest videoclip piesa R&B  ”Versace on the Floor” interpretată de Bruno Mars.

Actriţa Halle Berry a fost prezentă duminică seară la cea de-a 89-a gală de decernare a premiilor Oscar, unde artista a înmânat tânărului cineast Damien Chazelle trofeul pentru cel mai bun regizor. 

Halle Berry, născută pe 14 august 1966, este singura artistă afroamericană care a câştigat rolul Oscar la categoria ”cea bună actriţă în rol principal”, pentru interpretarea din filmul ”Puterea dragostei/ Monster's Ball" (2001). Ulterior, vedeta americană s-a remarcat şi în alte pelicule de succes, precum filmele din franciza ”X-Men”, ”Să nu mori azi/ Die Another Day”, ”Gothika”, ”Valul întunecat/ Dark Tide” şi ”Atlasul norilor/ Cloud Atlas”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.