Grupul berlinez Lea Porcelain va reveni în concert la Bucureşti, pe 24 octombrie, la clubul Control, unde va prezenta piese noi, incluse pe cel mai recent material de studio, „Love Is Not an Empire”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lea Porcelain este proiectul producătorului Julien Bracht şi al artistului Markus Nikolaus, iniţiat în 2016.

Sub acest nume, au lansat un album, „Hymns To The Night”, au concertat în Germania, dar şi la Londra, Paris şi Sankt Petersburg, au cântat în deschiderea turneului european Alt-J, cât şi pe scena BBC 1 de la festivalurile Reading şi Leeds. La Bucureşti au mai cântat anul trecut.

Piesele lor sunt un amestec de muzică electronică, indie rock şi post-punk, astfel că proiectul a fost comparat cu Joy Division, Echo & The Bunnymen şi The XX.

În vara acestui an, Lea Porcelain a revenit cu EP-ul „Love Is Not an Empire”, o colecţie de cinci piese înregistrate în pauzele dintre turnee.

Biletele costă 40 de lei şi sunt disponibile prin Eventbook.ro sau la clubul Control.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.