Mini-festivalul Grădina cu Artişti revine în parcul Grădina Icoanei în perioada 3 - 4 iulie şi propune un târg, concert, teatru pentru copii şi ateliere de creaţie pentru toate vârstele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La a zecea ediţie a evenimentului, artizanii şi designerii aduc haine, cărţi pentru copii, accesorii, decoraţiuni, jucării şi mâncare.

Vor fi organizate ateliere de pictură pe lemn, brăţări din lână şi mărgele, imprimare serigrafică, pielărie, codiţe colorate, animaţie stop motion şi reciclare creativă.

Din programul ediţiei din iulie a Grădinii cu Artişti fac parte şi spectacolele de teatru „Punguţa cu doi bani”, cu trupa Omidee - sâmbătă, de la ora 17:00, şi „Ema şi Eric - despre bunele maniere”, cu trupa Sufletos, după cartea Ioanei Chicet - Macoveiciuc - duminică, de la ora 11:00, şi concertul „Pe ritmuri sudamericane”, cu Ioana Ernea şi Carlos Enrique - sâmbătă, de la ora 19:30.

Accesul la toate evenimentele Grădinii cu Artişti este liber, iar programul complet este disponibil pe site-ul gradinacuartisti.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.