Actriţa Gal Gadot, cunoscută pentru rolul Wonder Woman, se află în negocieri finale pentru a interpreta rolul reginei malefice din „Albă ca zăpada/ Snow White” în următoarea versiune live-action produsă de Disney, scrie presa americană de specialitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gadot va juca alături de Rachel Zegler („West Side Story”), care a fost anunţată la începutul verii ca protagonistă. 

În basmul scris de Fraţii Grimm care a devenit primul lungmetraj de animaţie al Disney, în 1937, regina cea rea încearcă să o păcălească pe Albă ca zăpada să mănânce un măr otrăvit, fiind geloasă pe frumuseţea ei. Cu ajutorul a şapte pitici, Albă ca zăpada scapă de regină şi găseşte dragostea.

Marc Webb, cunoscut pentru filmele „The Amazing Spider-Man” şi „500 Days of Summer”, a fost angajat să regizeze adaptarea care nu a primit încă un titlu.

Marc Platt va fi producător împreună cu duo-ul de compozitori Benj Pasek şi Justin Paul, care scrie muzica pentru film. 

Este aşteptat ca producţia să înceapă în 2022.

Disney dezvoltă proiectul din 2016. Alte versiuni aflate în lucru în prezent sunt „The Little Mermaid”, cu Halle Bailey, „Pinocchio”, cu Tom Hanks, şi „Lilo and Stitch”, regizat de Jon M. Chu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.