Fotografiile în care prinţesa Charlotte este surprinsă la Jocurile Commonwealth, prima apariţie oficială fără fraţii ei, au devenit virale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La două luni de la Jubileul reginei Elizabeth II, unde prinţul Louis fost vedeta familiei regale prin gesturile lui, este rândul prinţesei Charlotte să-i distreze pe internauţi cu mimica sa. 

 

Prinţesa în vârstă de 7 ani a apărut marţi la Jocurile Commonwealth, la o competiţie de nataţie, alături de părinţii ei Kate şi William.

 

Fotografiile Prinţesei Charlotte le-au amintit comentatorilor şi de cele cu prinţului Louis în timpul Jubileului de Platină al Reginei Elizabeth II. În mai multe fotografii distribuite, el a fost văzut strâmbându-se şi acoperindu-şi urechile în timpul spectacolului aerian al Royal Air Force. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.