Formaţia Vama a lansat un nou single, „Barosanii”, cu Tudor Chirilă care aminteşte, în videoclip, de Joker şi cântă versuri precum: „Banii se fac uşor, ţi-o spune un vrăjitor”, „Vreau să-ţi iau anii, vreau să-ţi arăt cum trăiesc barosanii”, „Hai vino să vezi cum e cu şmecheria”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Videoclipul a fost filmat la o stână. 

Versurile sunt scrise de Tudor Chirilă iar regia videoclipului este a lui Iustin Surpănelu. Scenariul este semnat Tudor Chirilă & Iustin Surpănelu. Doina Levinţa a avut o contribuţie la acest videoclip. 

Cei mai mulţi fani au apreciat melodia şi videoclipul, dar au fost şi nemulţumiţi: „Nimic în comun cu rockul. Dezamăgire”, a scris un internaut pe pagina de YouTube a formaţiei Vama. „Săracile oi...au rămas cu traume după clip” sau „Trist, pe lângă rock, fără substanţă, superficial rău de tot”.

Formaţia Vama înseamnă: Tudor Chirilă, Eugen Caminschi, Lucian Cioargă (tobe), Dan Opriş (bass) şi Gelu Ionescu (clape). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.