Formaţia Up To Eleven a lansat melodia ”Drum Bun”, un tribut adus chitaristului Laurenţiu Vârlan, victimă a incendiului izbucnit în clubul Colectiv pe 30 octombrie 2015.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În seara de 30 octombrie 2015, membrii trupei Up To Eleven se aflau în Clubul Colectiv pentru a-şi susţine colegii de scenă şi prietenii din grupul Goodbye to Gravity. În urma tragicului incendiu, chitaristul Laurenţiu Vârlan (Leo) şi-a pierdut viaţa, iar toboşarul  Bogdan Moleşag (Bobo) şi basistul Liviu Popescu au fost grav răniţi.

Laurenţiu Vârlan, născut pe 11 februarie 1985, chitarist în trupa Up To Eleven, a murit în incendiul din Colectiv, pe 30 octombrie 2015. 

”Această piesă, ultima în această formulă, a fost înregistrată cu câteva săptămâni înaintea accidentului din Colectiv. «Drum Bun» este un tribut adus colegului, fratelui şi prietenului nostru Leo şi este dedicată tuturor celor 64 de victime ale incendiului. Povestea Up To Eleven va merge mai departe”, au declarat membrii supravieţuitori ai formaţiei. 

Povestea Up To Eleven a început în anul 2005, la un magazin de instrumente muzicale din Bucuresti, unde Leo şi Liviu au decis să pună bazele unei trupe, ca urmare a pasiunii lor comune, muzica. La scurt timp după aceea, la un jam session, l-au întâlnit pe Bobo, care se va alătura la scurt timp formaţiei. După o vară de repetiţii, în iulie 2006, a avut loc primul concert al noii trupe formate - Spitfire, în clubul bucureştean Big Mamou, loc în care s-au lansat nenumărate trupe. Postul de solist a fost ocupat de Alex Constantinescu (Lax), iar la chitară ritm a cântat Alex Nemţeanu. 

În 2010, artiştii au schimbat numele trupei în Up To Eleven. În anul 2012, Up To Eleven a început înregistrarea primului album alături de Marius Costache. În mai 2015, grupul Up to Eleven a lansat un nou single, piesa "Ştiu", care se bucură de un mare număr de ascultări în serviciile de streaming şi download online.

Trupa rock a fost premiată cu trofeul Maximum Rock Suport pentru Undeground în 2009. 

Membrii trupei sunt Mircea Petrescu - chitarist, vocal, Liviu Popescu - chitară bas şi Bogdan Moleşag - tobe, backing vocals. 

Incendiul din noaptea de 30 octombrie 2015 din clubul Colectiv a provocat moartea a 64 de persoane şi rănirea gravă a altor câteva zeci. Tragedia a avut loc în timpul unui concert susţinut de trupa rock bucureşteană Goodbye to Gravity. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.