Foo Fighters, Post Malone, Miley Cyrus şi Tyler, the Creator sunt capete de afiş ale ediţiei de anul acesta a festivalului Lollapalooza, programată să aibă loc între 29 iulie şi 1 august, în Chicago.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din lineup-ul anunţat miercuri fac parte şi DaBaby, Marshmello, Illenium, Megan Thee Stallion, Roddy Ricch, Journey, Young Thug, Alison Wonderland, Brittany Howard, LAUV, Kim Petras, Omar Apollo, Ashe, LP, Jacob Banks, Olivia O’Brien, Princess Nokia şi Trevor Daniel.

Cu puţin timp înainte de anunţarea numelor de pe afişul ediţiei de anul acesta, organizatorii au confirmat că evenimentul va avea loc cu prezenţă fizică, în conformitate cu măsurile de sănătate publică.

Participanţilor la eveniment le va fi solicitată dovada vaccinării complete sau un rezultat negativ la un test Covid-19 (efectuat cu 24 de ore înaintea fiecărei zile de festival) pentru a intra în spaţiul destinat Lollapalooza.

În Statele Unite au mai fost confirmate evenimente de amploare, precum Rolling Loud (în iulie, în Miami, cu o capacitate de 65.000 de participanţi) şi Governors Ball Festival (la New York, în septembrie).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.