„Five Nights at Freddy's: Filmul”, regizat de Emma Tammi, cu Josh Hutcherson, Matthew Lillard, Elizabeth Lail în rolurile principale, s-a menţinut pe prima poziţie în box office-ul românesc de weekend, având încasări de 601.745 de lei după ce a fost văzut în cinematografe de 23.469 de spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În al doilea weekend de la debut, filmul horror a avut încasări la nivel global 217 milioane de dolari.

În clasamentul românesc de weekend se menţine pe doi comedia „Nuntă pe bani”, regizată de Cristian Ilişuan, cu Mircea Popa, Adrian Cucu, Cătălin Herlo, Alexandra Spătărelu în rolurile principale. Filmul a generat venituri de 600.465 de lei şi a adunat 21.581 de spectatori în săli, potrivit datelor cinemagia.ro.  

Pe locul trei în top a debutat „Bodyguardul: Misiune în junglă” în regia lui Pierre Morel, cu John Cena, Alice Eve, Alison Brie, Christian Slater, Marton Csokas în distribuţie. Comedia de acţiune a fost văzută de 19.394 de spectatori şi a adunat 555.183 de lei la buget. 

Animaţia „Trolii: Se strânge trupa” a urcat un loc, până pe patru, în al treilea weekend de la premieră. Filmul a adunat 16.477 de spectatori în sălile de cinema şi a încasat 423.378 de lei. 

Drama horror „Răul din interior/ It Lives Inside” a debutat pe locul cinci în top. Filmul a strâns 7.948 de spectatori în săli, generând venituri de 238.260 de lei. 

Comedia „Încă două lozuri” de Paul Neogescu, cu Dorian Boguţă, Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol în rolurile principale, a coborât trei locuri, până pe şase, în al doilea weekend de la premieră. 6.067 au ales să vadă filmul care a generat venituri de 179.903 lei. 

Animaţia „Fantoma din Canterville”, în regia lui Robert Chandler şi Kim Burdon, se menţine pe şapte, cu încasări de 173.985 de lei, „Fiica regelui din mlaştină” - 171.923 de lei.

„Crimele din Osage County: Bani însângeraţi” de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio, a coborât patru locuri, până pe nouă, în al treilea weekend de la lansare. Încasările au fost de 159.496 de lei. 

„Anatomia unei prăbuşiri”, de Justine Triet, câştigătorul premiului Palme d'Or anul acesta, a debutat în clasament pe ultimul loc, cu venituri de 99.553 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.