Fiul actorilor Vanessa Paradis şi Johnny Depp, Jack, în vârstă de 16 ani, este grav bolnav, potrivit presei franceze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paradis şi Depp au împreună doi copii - Lily-Rose, născută în 1999, şi Jack, născut în 2002. Cei doi s-au despărţit în 2012, după o relaţie de 14 ani.

Actriţa, care de la despărţirea de starul hollywoodian a apărut mai rar în public, însă a jucat în peste zece filme în ultimii şase ani, a lipsit de la premiera celui mai recent proiect cinematografic din distribuţia căruia face parte - „Un couteau dans le coeur” - din cauza stării de sănătate a fiului ei.

„Din păcate, Vanessa Paradis nu poate fi cu noi, aici, în seara aceasta”, a spus regizorul filmului, Yann González, la proiecţia de la Paris. „Este nevoită să lipsească din cauza unorprobleme grave de sănătate cu care se confruntă fiul ei”, a mai spus el, fără a oferi detalii, citat de Public.

În acest timp, Johnny Depp se află în Europa împreună cu trupa The Hollywood Vampires, cu care a concertat recent în Germania.

John Cristopher Depp, alintat Jack, a împlinit vârsta de 16 ani în luna aprilie şi este singurul membru al familiei care nu s-a aflat în lumina reflectoarelor până acum. Sora lui, modelul şi actriţa Lily-Rose, în vârstă de 19 ani, a colaborat deja cu case precum Chanel, a cărei ambasadoare este, şi a apărut pe copertele unor reviste ca Vogue Japonia şi Elle Franţa.

Cântăreaţă, actriţă şi fotomodel, Vanessa Paradis - născută pe 22 decembrie 1972 - a primit, la vârsta de 17 ani, premiul César pentru Tânără Speranţă pentru rolul din filmul „Noce blanche", de Jean-Claude Brisseau. Ea a mai jucat, alături de Gérard Depardieu, în „Élisa", de Jean Becker, cu Jean Reno - în „Un amour de sorcière", de René Manzor, cu Alain Delon şi Jean-Paul Belmondo - în „Une chance sur deux" şi cu Daniel Auteuil - în „La Fille sur le pont", ambele realizate de Patrice Leconte, iar cu Romain Duris - în „L'Arnacoeur", de Pascal Chaumeil. În 2011, a fost recompensată cu Genie Award, pentru rolul din „Café de Flore”, dramă regizată de Jean-Marc Vallée.

Johnny Depp, născut pe 9 iunie 1963, este actor, regizor, producător şi muzician, care a devenit cunoscut la începutul anilor 1980 graţie serialului de televiziune „21 Jump Street”. Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele în care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat încasări de peste 7,7 miliarde de dolari pe plan mondial. Starul american a primit trei nominalizări la Oscar - pentru rolurile principale din „Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl” (2003), „Finding Neverland” (2004) şi „Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street” (2007) -, trei nominalizări la premiile BAFTA şi a câştigat un Glob de Aur, pentru „Sweeney Todd”. În 1999, a primit un trofeu César onorific.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.