Filmul „Păsări de pradă şi fantastica Harley Quinn/ Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn”, cu Margot Robbie şi Ewan McGregor în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul, din distribuţia căruia fac parte Rosie Perez, Mary Elizabeth Winstead şi Jurnee Smollett-Bell, a fost vizionat de 35.402 spectatori şi a generat încasări de 786.885 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Lungmetrajul regizat de Cathy Yan o are în centru pe Harley Quinn, care, după ce se desparte de Joker, se alătură supereroilor Black Canary, Huntress şi Renee Montoya pentru a salva o fată de un temut infractor.

Locul al doilea în clasamentul românesc de weekend a fost ocupat de filmul de acţiune „Băieţi răi pe viaţă/ Bad Boys For Life”, cu Will Smith şi Martin Lawrence în distribuţie. Cel de-al treilea film din franciză a coborât un loc în top după ce a fost vizionat, în al patrulea weekend de la debut, de 26.549 de spectatori şi a generat încasări de 602.095 de lei.

Filmul de acţiune „The Gentlemen”, regizat de Guy Ritchie, cu Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Hugh Grant şi Colin Farrell în distribuţie, a coborât tot un loc în top, până pe trei. În al doilea weekend de la premieră, el a fost vizionat de 15.691 de spectatori şi a generat încasări de 365.744 de lei.

Drama „Fiicele doctorului March/ Little Women”, adaptare semnată de Greta Gerwig după romanul omonim al scriitoarei Louisa May Alcott, care a fost premiată cu un trofeu Oscar (pentru costume), a debutat pe locul al patrulea în box office-ul românesc. În primul weekend, ea a fost vizionată de 14.379 de spectatori şi a generat încasări de 303.255 de lei.

Un alt film recompensat cu Oscar, drama de război „1917: Speranţă şi moarte”, regizată de Sam Mendes, a ocupat locul al cincilea în clasament, în coborâre două poziţii. În al treilea weekend de la debut, el a fost vizionat de 12.765 de spectatori şi a generat încasări de 290.711 lei.

Filmul de aventuri „Dolittle” a coborât două locuri, până pe şase, după ce, în al patrulea weekend de la premieră, a fost vizionat de 11.307 spectatori şi a generat încasări de 243.974 de lei.

Animaţia „Latte şi cristalul fermecat/ Latte & the Magic Waterstone” a debutat pe locul al şaptelea, cu 9.692 de spectatori şi încasări de 173.971 de lei.

Poziţia a opta în top a fost ocupată de un alt film de animaţie, „Patrula căţeluşilor/ Paw Patrol: Ready, Race, Rescue!”, în coborâre trei locuri, care a fost vizionat de 7.406 spectatori şi a generat încasări de 139.087 de lei în al doilea weekend de la debut.

„Jumanji: Nivelul următor/ Jumanji: The Next Level”, cu Dwayne Johnson şi Kevin Hart în distribuţie, a coborât două locuri, până pe nouă, după ce, în al zecelea weekend de la premieră, a fost vizionat de 2.228 de spectatori şi a generat încasări de 52.976 de lei.

Filmul „La cuţite/ Knives Out”, cu Ana De Armas şi Daniel Craig în distribuţie, s-a clasat pe locul al zecelea, în coborâre o poziţie, după ce, în al şaselea weekend de la premeieră, a fost vizionat de 1.600 de spectatori şi a generat încasări de 38.325 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.