Filmul horror „The Wretched” conduce box office-ul nord-american de weekend, graţie unor proiecţii drive-in, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul scris şi regizat de Brett şi Drew T. Pierce a generat încasări de 85.000 de dolari weekendul trecut, după ce a fost prezentat în 21 de cinematografe în aer liber.

Filmul are în centru un băiat care descoperă o vrăjitoare în pădurea din apropierea casei lui. Din distribuţie fac parte John-Paul Howard, Piper Curda, Zarah Mahler, Azie Tesfai şi Jamison Jones.

Pelicula a avut premiera la Fantasia International Film Festival 2019 şi a generat încasări de 296.954 de dolari de la lansarea pe 1 mai în 11 cinematografe drive-in.

Comedia „How to Build a Girl”, regizată de Coky Giedroyc, a generat încasări de 36.000 de dolari din proiecţiile organizate în nouă drive-in-uri weekendul trecut. În total, în zece zile, filmul a generat 55.802 dolari.

În prezent, în Statele Unite şi în majoritatea ţărilor din lume, sălile de cinema sunt închise, ca urmare a măsurilor luate de autorităţi în contextul pandemiei. Multe dintre studiourile de film au decis să amâne premierele programate pentru anul acesta, iar câteva dintre lungmetrajele anului vor fi lansate pe platforme de streaming.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.