Netflix a anunţat că filmările la cel de-al cincilea şi ultimul sezon al serialul spaniol "La Casa de Papel" s-au încheiat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ceea ce a început cu un jaf se termină cu o familie!", a scris gigantul de streaming pe reţeaua de socializare. "Mulţumim tuturor fanilor că au luat parte la Rezistenţă! Suntem nerăbdători să vă arătăm cum se termină această poveste!". 

Creat în 2017 de Alex Pina, "La Casa de Papel" urmăreşte o echipă de infractori supradotaţi în timp ce iau ostatici la Monetăria Regală din Madrid, sub conducerea misteriosului Profesor. Scopul lor este de a imprima miliarde de euro şi de a le fura. 

Fanii îi vor regăsi în distribuţie pe Úrsula Coberó (Tokyo), Álvaro Morte (Profesorul), Itziar Ituño (Lisabona), Pedro Alonso (Berlin), Miguel Herrán (Rio) sau Jaime Lorente (Denver). Miguel Ángel Silvestre, starul din "Sense8", va face parte din distribuţie.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.