Cei doi fii ai actorului Pierce Brosnan, Paris şi Dylan, au fost desemnaţi ambasadori ai galei Globurilor de Aur 2020, a anunţat Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA), citată de Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paris şi Dylan sunt şi fiii jurnalistei şi scriitoarei Keely Shaye Smith. Ambasador (i) este un titlu care în mod normal este atribuit fiilor şi ficelor unei celebrităţi, care asistă la distribuirea trofeelor în cadrul ceremoniei.

Isan Elba, fiica actorului Idris Elba, a fost aleasă ambasador anul trecut. 

Între cei care au deţinut acest rol, cunoscut până anul trecut drept Miss sau Mister Golden Globe, se numără copii ai unora ca Sylvester Stallone, Clint Eastwood şi Bruce Dern.

Pe lângă rolul de a conduce prezentatorii pe scenă pentru a înmâna trofeele, fraţii Brosnan vor alege o organizaţie non-profit şi vor colabora cu ea. Ei au ales FEED, un brand social bazat pe impact, înfiinţat de Lauren Bush Lauren, care oferă mese hrănitoare copiilor în şcoli de pe tot globul. 

Nominalizările vor fi anunţate pe 9 decembrie, iar ceremonia din 2020 va avea loc pe 5 ianuarie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.