Fiica lui Kurt Cobain, Frances Bean Cobain, îşi acuză soţul, pe Isaiah Silva, cu care se află în divorţ, că a furat o chitară a tatălui ei. Instrumentul, folosit de Kurt Cobain în concertul unplugged susţinut în 1993, la New York, valorează un milion de dolari, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Frances Bean, în vârstă de 23 de ani, i-a cerut lui Isaiah Silva, cu care s-a căsătorit în 2014, să-i înapoieze chitara liderului trupei Nirvana, care a dispărut după despărţirea lor, din luna martie. 

Isaiah a susţinut cu documente legale, obţinute de TMZ, că Frances Bean i-a oferit chitara cu care Kurt Cobain a cântat în timpul celebrei înregistrări din 1993 de la MTV Unplugged, ca dar de nuntă. Acum, fiica starului neagă şi vrea înapoi instrumentul, potrivit lui Isaiah. 

Din august 2010, când a împlinit 18 ani, Frances Bean are acces la un fond ce presupune 37% din averea tatălui ei, de care a beneficiat după sinuciderea acestuia din 1994. 

Frances Cobain s-a căsătorit cu Isaiah Silva într-o ceremonie secretă, în iunie 2014, dar legătura celor doi a început să se degradeze la puţin timp după şi a intentat divorţ în urmă cu patru luni. 

”Courtney este tristă că nu a fost acolo (când Frances s-a măritat cu Isaiah), dar înţelege că Frances este o persoană pe picioarele ei şi este fericită să o lase să facă lucrurile în maniera ei”, a spus o sursă apropiată familiei după căsătoria celor doi. 

Potrivit documentelor oficiale prin care solicită divorţul, Frances Bean Cobain a afirmat că soţul ei nu ar trebui să primească niciun dolar din averea tatălui ei, care a fost estimată la 450 de milioane de dolari.

Avocaţii tinerei au cerut instanţei americane ca toate bunurile obţinute de Frances Bean înainte de căsătorie, inclusiv moştenirea de la Kurt Cobain, să fie considerate bunuri private şi să revină exclusiv clientei lor.

Potrivit site-ului TMZ.com, Frances Bean Cobain ar fi de acord să îi plătească lui Isaiah Silva - care este solistul trupei rock The Eeries - o pensie alimentară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.