Festivalul Rock la Mureş va avea loc în această vară, în perioada 16-17 iunie, în localitatea Periam, din judeţul Timiş, noua ediţie fiind organizată după aproximativ zece ani de la ultima ediţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În 2002 am pornit acest festival din nevoia de a evada din oraş, de a scăpa de poluare şi de ieşi din monotonia de zi cu zi. Acum, la 15 ani de la prima ediţie, această nevoie există în rândul oamenilor poate mai mult ca niciodată. Am văzut că vibe-ul şi atmosfera Rock la Mureş încă trăiesc, chiar dacă ultima ediţie a avut loc în 2008. Practic, Rock la Mureş nu s-a terminat niciodată, ci era doar în aşteptarea unui nou capitol. Acum a venit momentul! Vrem să evadăm din nou şi să ne bucurăm din plin de sentimentul de libertate, fie el chiar şi pentru două zile”, se arată într-un comunicat transmis luni de către organizatori.

Festivalul va avea loc în perioada 16-17 iunie, în localitatea Periam, din judeţul Timiş, în apropierea râului Mureş.

Respectând tradiţia, Rock la Mureş va aduce în acelaşi loc rock, punk, hip-hop, reggae, drum and bass şi techno.

Primarul comunei Periam, Cornel Dumitraş, a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la sediul Consiliului Judeţean Timiş, că deja au fost demarate discuţii cu mai multe formaţii rock.

”M-am întâlnit cu foştii organizatori şi am spus că încercăm să revigorăm puţin evenimentul Rock la Mureş, care este cunoscut nu doar aici, în zonă. Am găsit înţelegere şi la Asociaţia de Turism. De data aceasta noi suntem coorganizatori, o să venim cu o sumă pe care o să o alocăm şi în funcţie de aceasta vom vedea ce formaţii străine vor veni. Deocamdată suntem în discuţii cu câteva formaţii, printre care şi Zdob şi Zdub”, a declarat Cornel Dumitraş.

Pe parcursul celor şapte ediţii, la Festivalul Rock la Mureş au susţinut concerte trupe precum: Anti-Flag, Dog Eat Dog, The Exploited, N.O.H.A, Şuie Paparude, O.C.S, Paraziţii, Luna Amară şi multe altele.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.