Festivalul Massif anunţă lansarea abonamentelor BrasoViza, un beneficiu exclusiv pentru locuitorii din Braşov şi Prahova. Astfel, cu un act de identitate valid care atestă domiciliul sau reşedinţa în unul din cele două judeţe, se poate obţine un abonament la preţ special.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Abonamentele BrasoViza se pot achiziţiona la preţul de 59 euro plus taxe, accesând link-ul: https://bemassif.com/tickets.html, în limita stocului disponibil.

La momentul desfăşurării festivalului, participanţii se vor prezenta la punctul marcat “Acreditări”, situat în cadrul festivalului, de unde îşi vor ridica direct brăţara de festival prin prezentarea unui act de identitate care să indice locul de reşedinţă.

Pentru cea de-a doua ediţie, organizatorii Massif adoptă o abordare îndrăzneaţă, îmbinând cele mai tari activităţi montane cu diversitatea de genuri muzicale, prin artişti internaţionali de nişă.

Festivalul Massif a anunţat primii artişti care vor ajunge în Poiana Braşov, în perioada 14-17 martie 2024: Shimza, GORDO, Valeron, Netsky, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote şi Grigoré. Artişti apreciaţi la nivel naţional completează lineup-ul, precum Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Şuie Paparude şi The Hollygood Gang.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.