Cea de-a zecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Experimental Bucureşti şi prima disponibilă pe întreg teritoriul României, intitulată „A Brave New World”, debutează marţi în galeriile de artă partenere şi online, pe platforma de streaming a evenimentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Până duminică, cele mai curajoase experimente cinematografice ale anului vor fi disponibile cinefililor din toată ţara, iar o colecţie de filme va rula în cadrul unor expoziţii audiovizuale găzduite de Rezidenţa BRD Scena9, Anca Poteraşu Gallery, Diptych Art Space şi Pavilion 32 – Goethe Institut.

Temele propuse de selecţia din acest an - subiecte arzătoare pentru societatea contemporană - vor face subiectul unei serii de dezbateri transmise live pe YouTube şi pe pagina de Facebook a festivalului.

Prin intermediul acestor transmisiuni, spectatorii vor intra în legătură directă cu regizorii filmelor prezentate în acest an, şi cu jurnaliştii şi specialiştii invitaţi la eveniment.

Biletele şi abonamentele BIEFF.10 sunt disponibile pe platforma de streaming a festivalului.

Structurate în şapte programe competiţionale şi alte trei programe speciale, filmele difuzate la această ediţie sunt adevărate lecţii de cinema, producţii emblematice, revelatoare în privinţa posibilităţilor nelimitate ale limbajului cinematografic, a căilor de a transcende orice graniţă dintre filmul de ficţiune, documentar şi artele vizuale.

Pentru prima dată în istoria evenimentului, ele vor putea fi urmărite de oriunde din România, pe platforma de streaming BIEFF, unde vor rămâne active timp de 48 de ore de la momentul debutului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.