Artistul care va reprezenta Marea Britanie, ţara gazdă a Eurovision în 2023, este Mae Muller care va cânta la Liverpool, pe 13 mai, în cadrul finalei celebrului show, potrivit BBC, care explică că a făcut o selecţie internă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânăra de 25 de ani va nterpreta "I Wrote a song" în speranţa succesului predecesorului ei, Sam Ryder, care a obţinut locul doi în clasamentul final în 2022, după ucrainenii Kalush Orchestra.

Mae Muller şi-a lansat albumul de debut "Chapter 1" în 2019 şi a devenit cunoscută în 2021 cu single-ul "Better Days" în colaborare cu grupul suedez Neiked şi rapperul american Polo G.

Anul acesta, Marea Britanie organizează competiţia în numele Ucrainei, care a câştigat în 2022 cu grupul Kalush Orchestra, dar care nu poate găzdui evenimentul din cauza războiului. 

Cele două semifinale ale ediţiei 2023 a competiţiei muzicale, programate pe 9 şi 11 mai, vor fi prezentate de actriţa Hannah Waddingham, cunoscută pentru rolul din serialul "Ted Lasso", modelul şi cântăreaţa britanică Alesha Dixon şi cântăreaţa ucraineană Julia Sanina. Lor li se alătura prezentatorul vedetă Graham Norton, în finala competiţiei pe 13 mai, pentru care biletele s-au epuizat pentru puţin peste 30 de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.