Emisiunea ”Za Za Sing”, realizată după formatul internaţional ”Singing Bee”, unde concurenţii fac karaoke, va fi difuzată de postul de televiziune Antena 1, în fiecare miercuri seara, de la ora 20.30, începând din 5 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Show-ul "Za Za Sing”, prezentat de Liviu Vârciu, îi va supune pe concurenţii fiecărei ediţii la mai multe probe, pe parcursul cărora aceştia trebuie să cânte live, acompaniaţi de orchestra din platou, să ghicească versuri, să rezolve puzzle-uri cu versuri, să demonstreze că au imaginaţie şi să inventeze rime noi.

Printre rubricile emisiunii se numără: ”Fredonează ce urmează”, ”Ghiceşte ce lipseşte", ”Amestecăm şi cântăm", ”Fii pe fază, corectează", ”Fii erou cu un vers nou" şi ”Cât ghiceşti atât primeşti", informează Antena 1. 

La fiecare ediţie, la finalul căreia va fi un singur câştigător, vor fi prezente vedete în platoul emisiunii pentru a face echipe cu participanţii la diverse probe.

”Singing Bee” este un format internaţional de succes, vândut în 36 de ţări, care a fost produs în 2006 pentru postul de televiziune NBC.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.