Cântăreţul Elton John a dezvăluit că a fost la un pas de moarte după ce a contactat o infecţie ca urmare a tratamentului pentru cancer la prostată, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artistul, în vârstă de 72 de ani, a fost diagnosticat în 2017 şi a ales să fie operat decât să facă chimioterapie pentru că nu a vrut ca boala să-i afecteze familia.  

Elton John a scris în memoriile sale "Me", publicată în foileton în Daily Mail, el a spus că operaţia din Los Angeles a fost "un succes total", dar a observat că ceva nu a mers bine zece zile mai târziu. 

El a spus: "S-a dovedit că am avut o complicaţie de la operaţie". A petrecut 11 zile într-un spital din Londra după ce a stat treaz toată noaptea "întrebându-mă dacă o să mor". 

Problemele de sănătate l-au determinat să renunţe la a mai pleca în turnee pentru a petrece mai mult timp alături de soţul său, David Furnish, şi de copiii cuplului, Zachary şi Elijah.

"În spital, singur, în mijlocul nopţii, mă rugam: te rog, nu mă lăsa să mor, te rog, lasă-mă să-mi văd din nou copiii, mai dă-mi puţin timp", a scris artistul.

"Într-un fel bizar, am simţit că timpul pe care îl petreceam recuperându-mă era răspunsul la rugăciunile mele: dacă vrei să trăieşti mai mult, trebuie să înveţi să trăieşti aşa, trebuie să o laşi mai moale".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.