Dwayne Johnson a apărut pentru câteva momente într-o scenă din „Fast & Furious X”, punând capăt disputei cu Vin Diesel. O apariţie care anunţă rolul mai important pe care îl va avea în franciză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Hobbs s-a întors”, a confirmat Dwayne Johnson pe reţelele de socializare săptămâna aceasta, referindu-se la personajul său de super-poliţist. „Următorul film Fast & Furious în care îl veţi vedea pe acest poliţist legendar va fi un film al lui Hobbs care va fi a doua parte a lui Fast & Furious X”.

„Vara trecută, Vin şi cu mine am lăsat trecutul deoparte”, a adăugat el. „Vom fi gardienii acestei francize - şi vom avea întotdeauna grijă de ea. Mi-am construit întotdeauna cariera gândindu-mă mai întâi la ceea ce şi-a dorit publicul şi asta va continua să mă ghideze”. 

În 2021, Dwayne Johnson a refuzat propunerea de a reveni în franciză. „I-am spus direct [lui Vin Diesel] că nu mă voi întoarce în franciză. Am fost ferm, dar cordial, i-am spus că voi sprijini mereu franciza şi echipa, dar că nu este nicio şansă să mă întorc", a spus el la CNN.

Cearta dintre cei doi actori este cunoscută încă din 2016. Dwayne Johnson a scris pe Instagram că unii dintre partenerii săi de joc nu sunt profesionişti. Critici adresate lui Vin Diesel. Vrăjmăşia lor a fost atunci de aşa natură încât nu au împărţit nicio scenă în „Fast and Furious 8”.

Continuarea „Fast & Furious X”, regizată de Louis Leterrier, va fi lansată în cinematografe în 2025. Vin Diesel a anunţat deja că ar trebui să urmeze un film final după acesta. De asemenea, actorul şi producătorul a confirmat recent că mai multe spin-off-uri sunt în dezvoltare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.