Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au logodit din nou, la 20 de ani de la primul eveniment de acest fel, actriţa şi cântăreaţa americană de 52 de ani primind un inel de diamant de culoare verde de la starul de 49 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Informaţia a fost confirmată de un reprezentant al actriţei pentru publicaţia People, iar Lopez a împărtăşit vestea în buletinul ei On the JLo la câteva zile după ce a fost fotografiată purtând ceea ce părea a fi un inel de logodnă la începutul acestei săptămâni.

Ea a dezvăluit vestea într-un e-mail de vineri seară către apropiaţii ei. Mesajul pentru fani a inclus un clip în care Lopez admiră un diamant uriaş, verde pe degetul ei inelar, a cărui imagine a fost distribuită şi de sora ei pe reţelele de socializare.

 

Lopez şi regizorul filmului "Argo, numiţi "Bennifer", au devenit cel mai comentat cuplu la începutul anilor 2000, o poveste de dragoste marcată de maşinile lor luxoase, un inel de logodnă cu diamante roz de 6.1 carate, de anularea nunţii lor în 2003 şi despărţirea câteva luni mai târziu.

Anul trecut, cei doi şi0au reluat relaţia după ce Lopez şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez şi-au anulat logodna la mijlocul lui aprilie, după patru ani de relaţie.

Lopez s-a căsătorit cu muzicianul Marc Anthony, cel de-al treilea ei soţ, la cinci luni după despărţirea ei de Affleck în 2004. Affleck s-a căsătorit în 2005 şi mai târziu a divorţat de actriţa Jennifer Garner. 

Jennifer Lopez are doi copii cu Marc Anthony, iar Ben Affleck are trei copii cu Jennifer Garner.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.