Lungmetrajul „Downton Abbey”, bazat pe serialul britanic omonim, a devansat în box office-ul nord-american filmul SF „Ad Astra”, cu Brad Pitt în rol principal, şi „Rambo: Last Blood”, al cincilea din franciza cu Sylvester Stallone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizat de Julian Fellowes, „Downton Abbey” îi are în distribuţie pe Hugh Bonneville, Matthew Goode, Maggie Smith, Imelda Staunton, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery şi Laura Carmichael.

Filmul a debutat cu încasări de 31 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

În ciuda intensei campanii de promovare susţinută de Fox, „Ad Astra” a debutat pe poziţia secundă în clasamentul nord-american, cu încasări de 19,2 milioane de dolari. 

Filmul regizat de James Gray, din distribuţia căruia mai fac parte Tommy Lee Jones, Liv Tyler şi Donald Sutherland, a avut premiera mondială în competiţia Festivalului de la Veneţia. Pitt joacă rolul unui inginer aerospaţial care are o uşoară formă de autism. După 20 de ani de la plecarea tatălui său într-o misiune spre Neptun, pentru a descoperi semne ale civilizaţiei extraterestre, el porneşte prin sistemul solar pentru a-l găsi şi pentru a afla de ce a eşuat misiunea. 

Lungmetrajul de acţiune „Rambo: Last Blood”, regizat de Adrian Grunberg, e centrat pe John Rambo, care ajunge în Mexic şi luptă cu un cartel violent după ce fiica unui prieten este răpită. Din distribuţie mai fac parte Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta şi Yvette Monreal.

„Rambo V” a generat, în primul weekend, încasări de 19 milioane de dolari.

Filmul horror „It: Chapter Two”, cu James McAvoy, Jessica Chastain şi Bill Skarsgård în distribuţie, a coborât trei locuri, până pe patru, cu încasări de 17,2 milioane de dolari în al treilea weekend de la premieră.

Lungmetrajul „Hustlers”, cu Jennifer Lopez, Lizzo şi Cardi B în distribuţie, a coborât tot trei locuri în top. Clasat pe poziţia a cincilea, filmul a generat, în al doilea weekend de la premieră, încasări de 17 milioane de dolari.

Pe locul al şaselea, în coborâre o poziţie, s-a clasat lungmetrajul live-action „The Lion King”, regizat de Jon Favreau. Filmul a generat, în al zecelea weekend de la debut, încasări de 2,57 milioane de dolari.

Comedia „Good Boys” a coborât trei locuri, până pe şapte, după ce, în al şaselea weekend de la premieră, a generat încasări de 2,51 de milioane de dolari.

Filmul de acţiune „Angel Has Fallen”, cu Gerard Butler şi Morgan Freeman în distribuţie, a coborât cinci locuri, până pe opt, cu încasări de 2,4 milioane de dolari în al cincilea weekend de la debut.

Drama „Overcomer”, regizată de Alex Kendrick, cu Stephan Kendrick în rol principal, a coborât două poziţii, până pe nouă, cu încasări de 1,5 milioane de dolari în al cincilea weekend de la lansare.

Locul al zecelea a fost ocupat de filmul de acţiune „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”, în coborâre patru poziţii. Producţia, cu Dwayne Johnson, Jason Statham şi Idris Elba în distribuţie, a generat încasări de 1,46 milioane de dolari în al optulea weelend de la premieră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.