Stilista Donatella Versace a achiziţionat "La Verbanella", una dintre cele mai prestigioase vile de pe malul Lacului Maggiore din Italia, pentru aproape cinci milioane de euro, a anunţat luni agenţia imobiliară, citată de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vila a aparţinut familiei Mondadori, proprietară a grupului editorial cu acelaşi nume, care a cumpărat-o în anii '20. 

Reşedinţa a primit vizita a numeroase celebrităţi precum Walt Disney, George Simenon sau Thomas Mann, care şi-au lăsat semnătura pe zidul de deasupra şemineului. 

Proprietatea de 1.400 de metri pătraţi este situată către lacul din nordul Italiei, şi are o grădină mare cu piscină şi 50 de încăperi dintre care 20 de camere şi 12 săli de baie, a precizat agenţia imobiliară Engel & Vàlkers care a avut rol de consultant în această tranzacţie. 

Familia Versace şi-a cedat în septembrie casa de modă grupului american Michael Kors pentru 1,83 de miliarde de euro (2,1 miliarde de dolari). 

Donatella Versace rămâne director artistic al casei fondate în 1978 de fraţii ei Gianni şi Santo, dar şi acţionar al Capri Holdings Limited, noul nume al companiei lui Michael Kors. Familia Versace a reinvestit de fapt cei 150 de milioane de euro primiţi din vânzare în această companie. 

Versace a fost deţinută până acum în proporţie de 20% de fondul american BlackRock, restul acţiunilor rămânând familiei.               

Cunoscută pentru colecţiile sale luxoase, Versace este o emblemă a modei italiene. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.