Cinci legende ale muzicii - Dolly Parton, Belinda Carlisle, Cyndi Lauper, Gloria Estefan şi Debbie Harry - au lansat piesa „Gonna Be You” de pe coloana sonoră a filmului „80 pentru Brady”, cu jucătorul de fotbal american Tom Brady.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starurile din film sunt Lily Tomlin, Jane Fonda, Sally Field şi Rita Moreno, iar pelicula va fi lanstă la 3 februarie.

Comedia cu Tom Brady este plasată în mijlocul Super Bowl-ului, când New England Patriots a învins pe Atlanta Falcons, în cea mai mare revenire din istoria fotbalului america.

Videoclipul piesei a fost lansat, melodia fiind compusă şi produsă de o altă legendă a muzicii, Diane Warren.

Cu excepţia lui Harry, toate solistele apar în videoclipul piesei îmbrăcate în tricoul nr. 12 al lui Tom Brady, cu scene din film intercalate.



Iar reacţiile nu întârziat să apară: „Talent senzaţional la acest hit. Îmi place, e atât de captivant”, a scris un utilizator pe Youtube.

„Îmi place că aceste legende uimitoare s-au reunit pentru această melodie foarte pozitivă”, a comentat un alt fan.

"Îmi place asta, vocile lor împreună! OMG! Legendar", a comentat un altul.

„Când am scris „Gonna Be You” pentru „80 pentru Brady”, am vrut să scriu o melodie care să sărbătorească prietenia profundă a acestor femei. Deoarece 80 era în titlu, mi-a venit o idee nebunească: de ce să nu le întreb pe unele dintre cele mai emblematice cântăreţe ale anilor ’80, care sunt încă uimitoare şi vor fi mereu, să o cânte? Toţi cei pe care i-am abordat au spus da şi erau la fel de entuziasmaţi ca şi mine. Este o onoare să le avem pe Dolly Parton, Belinda Carlisle, Cyndi Lauper, Gloria Estefan şi Debbie Harry la această melodie. „Gonna Be You” este acea melodie pe care vrei să o cânţi cu toţi prietenii tăi buni”, a declarat Diane Warren.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.