Documentarul „Miss Americana” despre Taylor Swift va fi lansat de Netflix pe 31 ianuarie, a anunţat cântăreaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizat de Lana Wilson, filmul va avea premiera oficială la festivalul Sundance, pe 23 ianuarie.

A existat riscul ca documnetarul, descris de Netflix ca „o privire revelatoare proaspătă şi emoţionantă asupra lui Taylor Swift”, să nu poată fi lansat. Swift a susţinut că nu a avut voie să folosească piesele în film din cauza disputei cu Scooter Braun şi fondatorul Big Machine, Scott Borchetta, asupra drepturilor, după ce aceştia au fost implicaţi în controversata achiziţie a catalogului ei, anul trecut.

Braun şi Big Machine au negat acuzaţiile, iar ea a primit permisiunea de a cânta piesele mai vechi şi de a le include în film.

În vârstă de 30 de ani, Swift - desemnată artista deceniului la American Music Awards 2019 - a lansat anul trecut al şaptelea album de studio, „Lover”. În plus, cântăreaţa pop - cu zece premii Grammy în palmares - este artistul cu cele mai mari venituri înregistrate în ultimul an, 185 de milioane de dolari, potrivit Forbes. În 2020, cântăreaţa americană va fi cap de afiş al festivalului Glastonbury, care sărbătoreşte cinci decenii de la debut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.