Divorţul actorilor Johnny Depp şi Amber Heard a fost finalizat, vineri, după mai multe luni în care artista şi-a acuzat fostul soţ de violenţă domestică, iar starul hollywoodian a acuzat-o de şantaj financiar, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Documentele depuse la Tribunalul Superior din Los Angeles detaliază o împărţire a bunurilor maritale şi un acord al actorului Johnny Depp, care a acceptat să îi plătească actriţei Amber Heard o sumă anunţată anterior, de 7 milioane de dolari, despre care vedeta a spus că o va dona unor organizaţii de caritate.

Amber Heard, în vârstă de 30 de ani, a depus actele de divorţ în luna mai 2016 şi a obţinut un ordin de restricţie împotriva actorului.

Johnny Depp, în vârstă de 53 de ani, a negat tot timpul acuzaţiile formulate de Amber Heard, care a declarat că a fost agresiv atât fizic, cât şi verbal în timpul întregii lor relaţii.

Un avocat al lui Johnny Depp a declarat că Amber Heard a încercat să îşi asigure o susţinere financiară prematură, invocând presupusul comportament abuziv al actorului.

”Suntem încântaţi să încheiem acest capitol neplăcut din viaţa domului Depp şi a familiei lui”, a spus Laura Wasser, unul dintre apărătorii actorului.

Ca parte a acordului pentru divorţ, Amber Heard a renunţat la cererea ei de a menţine ordinul de restricţie împotriva lui Johnny Depp.

De asemenea, actriţa a renunţat la procesul de defăimare intentat împotriva artistului de stand-up comedy Doug Stanhope, prietenul lui Johnny Depp, cu privire la un articol pe care acesta l-a scris şi în care i-a adus acuzaţii de şantajare şi manipulare a fostului ei partener de viaţă.

Documentele de divorţ arată că Johnny Depp va păstra numeroase bunuri imobiliare, inclusiv proprietăţi din Los Angeles, Paris, precum şi insula sa privată din Bahamas. Actorul va păstra, de asemenea, peste 40 de vehicule şi ambarcaţiuni, inclusiv maşini de epocă şi colecţia sa de motocilete.

Amber Heard va deţine custodia câinilor ei Pistol şi Boo, cele două animale care s-au aflat în centrul unui scandal în Australia, în care actriţa a fost găsită vinovată de falsificarea unor documente de călătorie pentru a intra în ţară alături de ele, în 2015, fără a respecta procedurile de carantină.

Amber Heard a spus că va împărţi suma de 7 milioane de dolari în mod egal între American Civil Liberties Union şi Spitalul pentru copii din Los Angeles.

Documentele aflate în instanţă au arătat că Johnny Depp a plătit deja 200.000 de dolari din acord şi că va plăti diferenţa în cursul anului. Plata va fi făcută din încasările actorului în urma filmărilor pentru pelicula film "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" şi din vânzarea unor proprietăţi ale sale.

Pierce O'Donnell, avocatul lui Amber Heard, a declarat că vineri, când a fost finalizat divorţul, a fost o zi ”minunată” pentru artistă. ”Tot ce şi-a dorit Amber a fost să divorţeze şi acum a reuşit”, a spus el.

Johnny Depp s-a căsătorit cu Amber Heard, la insistenţele acesteia, spun apropiaţii, pe 3 februarie 2015, după aproape trei ani de relaţie. Mariajul lor a durat mai puţin de 18 luni. Actorul are doi copii - Lily-Rose, născută în 1999, şi Jack, născut în 2002 - cu Vanessa Paradis, de care s-a despărţit în 2012, după o relaţie de 14 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.