Disney are în vedere pregătirea unui nou film live-action „Haunted Mansion”, bazat pe cursa veche de 51 de ani din parcul său de distracţii, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Katie Dippold („Ghostbusters”, „The Heat” şi „Snatched) va scrie scenariul, iar producători vor fi Dan Lin (francizele „Sherlock Holmes”, „It” şi „Lego”) şi Jonathan Eirich, prin Rideback. Anul trecut, cei doi au lucrat pentru „Aladdin” al Disney.

„The Haunted Mansion” a fost inaugurată la Disneyland în 1969 şi a avut imediat succes, curse similare fiind organizate la Walt Disney World din Florida şi Tokyo Disneyland

Disney a folosit cursa ca inspiraţie pentru comedia horror „The Haunted Mansion” din 2003, cu Eddie Murphy în rol principal. Filmul regizat de Rob Minkoff a avut un buget de producţie de 90 de milioane de dolari şi a generat încasări de 182 de milioane de dolari la nivel mondial.

Compania a înregistrat un enorm succes de pe urma cursei „Pirates of the Caribbean”, inaugurată în 1967 la Disneyland şi transpusă pe marile ecrane începând cu 2003. Cele cinci filme ale francizei, cu Johnny Depp în rol principal, au generat încasări de 3,07 miliarde de dolari la nivel global.

Studiourile au încheiat recent producţia „Jungle Cruise”, bazată pe o altă cursă din parcul tematic. Filmul cu Dwayne Johnson şi Emily Blunt în distribuţie ar urma să fie lansat pe 30 iunie 2021, la un an de la data iniţială a premierei, modificată din cauza pandemiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.