Actorii Diego Luna, Stellan Skarsgård şi Kyle Soller vor juca într-un serial „Star Wars” al platformei Disney+ bazat pe un personaj din lungmetrajul „Rogue One”, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În centrul serialului va sta Cassian Andor, personaj jucat de Luna în „Rogue One” (2016). Acţiunea va avea loc înainte de evenimentele prezentate în lungmetraj. Producţia a fost descrisă anul trecut, când a fost anunţat proiectul, ca „thriller de spionaj”.

Din distribuţie va face parte şi Alan Tudyk, care îşi va relua rolul din „Rogue One”, K-2SO.

Tony Gilroy, coscenarist al „Rogue One”, va scrie pilotul şi va regiza mai multe episoade din serial, iar coordonator al proiectului este Stephen Schiff. 

Disney a lăsat de înţeles, iniţial, că acest serial va debuta în 2021, dar având în vedere criza sanitară actuală, acest lucru nu mai este sigur. 

După succesul înregistrat de „The Mandalorian”, Disney+ a început dezvoltarea celui de-al doilea sezon al acestuia, precum şi a unui serial bazat pe personajul Obi Wan-Kenobi, cu Ewan McGregor în rol principal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.