Filmul„Diana”, regizat de Ed Perkins, nominalizat la Oscar pentru „Black Sheep”, va fi primul documentar despre prinţesă care va fi lansat în cinematografe, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Produs de Lightbox în asociere cu HBO şi Sky, documentarul este programat să fie lansat la nivel mondial în vara anului 2022, pentru a marca 25 de ani de la moartea prinţesei Diana.

El va fi difuzat şi de HBO şi pe Sky Documentaries şi disponibil pe platforma HBO Max.

Lightbox este fondată de Simon Chinn, câştigător Oscar cu „Searching for Sugar Man” şi „Man on Wire”, şi de Jonathan Chinn, dublu câştigător Primetime Emmy cu „LA 92” şi „American High”.

Mii de ore de înregistrări şi fotografii de arhivă, multe nepublicate până în prezent, vor fi folosite pentru realizarea documentarului „Diana”.

„Deşi relatăm o poveste care a mai fost spusă şi respusă de multe ori, obiectivul meu este să o reformulez pentru publicul modern şi să o fac să fie cât de proaspătă şi relevantă poate fi”, a spus Perkins.

Altitude Film Sales a pre-vândut producţia distribuitorilor din mai multe teritorii, între care Germania, Italia, Portugalia, Elveţia, Cehia, Japonia, Australia, Turcia şi Orientul Mijlociu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.