Tommy Hilfiger, unul dintre cei mai cunoscuţi designeri de modă, a afirmat că ar fi "o onoare" să o îmbrace pe Meghan, ducesa de Sussex, scrie independe.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meghan Markle este una dintre cele mai influente personalităţi în modă iar mărcile se bucură adesea de interes sporit după ce ducesa este fotografiată purtând ţinutele lor. 

Hilfiger, care este cunoscut pentru că lucrează cu vedete de top, de la supermodelul Gigi Hadid şi actriţa Zendaya, a admis că i-ar plăcea să o îmbrace pe ducesa de Sussex. 

El a declarat pentru Press Association la un eveniment caritabil care a avut loc la Los Angeles: "Glumiţi? Ar fi o onoare. Mi-ar plăcea şi sper ca ea să mă contacteze într-o zi". 

Hilfiger a adăugat: "Este minunată, uimitoare". Creatorul a fondat brandul său de lifestyle în 1985 şi l-a transformat într-o putere mondială. 

Designerul a participat, vineri, la gala ''Race To Erase MS'', organizatã în Los Angeles, eveniment dedicat susţinerii tratamentului şi îngrijirii persoanelor diagnosticate cu sclerozã multiplă. 

Hilfiger, în vârstă de 68 de ani, cunoaşte îndeaproape această boală care afectează sistemul nervos central, după ce sora sa, Dorothy, care a decedat anul trecut, a suferit de această afecţiune timp de 40 de ani. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.