David şi Victoria Beckham au cumpărat o reşedinţă în valoare de cinci milioane de lire sterline (5,7 milioane de euro), aflată în regiunea Cotswolds din sudul Angliei, unde ar urma să se stabilească alături de cei patru copii ai lor, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noua proprietate a cuplului Beckham include nouă dormitoare şi zece băi, un garaj triplu, două curţi interioare, un teren de crichet, dar şi o livadă de meri într-un teren de doi acri. 

Proprietatea este alcătuită din trei hambare unite.

Potrivit unei surse, hambarul transformat în locuinţă a fost dărăpănat, dar a fost restaurat într-un proiect de două milioane de lire sterline, prin care a fost adus la standardele înalte ale potenţialilor cumpărători.

”A fost o clădire dărăpănată, dar a fost restaurată. Există un zvon că David şi Victoria Beckham o vor cumpăra. Ei doi sunt subiectul discuţiilor la Soho Farmhouse”, a spus o sursă pentru The Sun.

Soho Farmhouse este un club şi un hotel de cinci stele aflat în apropierea noii proprietăţi a familiei Beckham, care a găzduit personalităţi precum Prinţul Harry şi partenera lui, actriţa Meghan Markle, dar şi spectacole susţinute de artişti întrecare s-a numărat Rita Ora.

Pentru familia Beckham, schimbarea locuinţei are loc după trei ani de când s-au mutat din casa lor de 24 de milioane de lire sterline din California, în anul 2014, după ce David Beckham s-a retras din activitate. 

Anterior, a fost dezvăluit că David Beckham a încasat  71.000 de lire sterline pe zi în anul 2016.

”Nu există oprire pentru brandul Beckham. Chiar dacă a trecut mult timp de când s-a retras din fotbal, imperiul lui David coninuă să crească. Este un om de afaceri priceput şi se înconjoară de oameni asemănători lui. Ultimele cifre sunt năucitoare, dar nu sunt chiar surprinzătoare”, a spus o sursă, la acea vreme.

În luna decembrie, David şi Victoria Beckham au scos pe piaţă vila lor în stil italian, pe care au cumpărat-o în 2007 cu 14,2 milioane de lire sterline, pentru că vor o grădină mai mare pentru cei patru copii ai lor. 

Cei doi au pus în vânzare şi casa de vacanţă din sudul Franţei, pentru 2 milioane de lire sterline. Cuplul a cheltuit 5 milioane de lire sterline pe renovarea apartamentului.

Soţii Beckham mai au o casă de 31 de milioane de lire sterline în Holland Park, din vestul Londrei, unde locuiesc mare parte din an. 

David Beckham s-a retras din activitate în anul 2013, după ce şi-a încheiat cariera la clubul de fotbal L.A. Galaxy din Statele Unite ale Americii, însă a fost extrem de ocupat de atunci, semnând contracte cu mai multe branduri vestimentare masculine, un contract cu producătorul de parfumuri Coty şi un parteneriat avantajos cu brandul H&M.

Victoria Beckham, membră a fostului grup Spice Girls, are succes de mai mulţi ani cu propria ei casă de modă. Ea şi-a lansat afacerea de modă în anul 2008, iar în 2011 a câştigat British Fashion Award pentru cel mai bun brand de designer al anului.

Victoria Beckham s-a căsătorit cu fostul fotbalist englez David Beckham în anul 1999 şi au împreună trei fii şi o fiică - Brooklyn, născut pe 4 martie 1999, Romeo, născut pe 1 septembrie 2002, Cruz, născut pe 20 februarie 2005, şi Harper, născută pe 10 iulie 2011. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.