David Beckham se lansează în industria hotelieră. Fostul fotbalist a anunţat că se va asocia cu Sands pentru a deschide primul său hotel, conform Travel+Leisure.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unitatea, numită The Londoner, va fi situată la Macao şi va avea drept temă oraşul Londra. Hotelul va fi proiectat chiar de David Beckham (44 de ani). 

"Londra este casa mea, aşa că este un sentiment extraordinar să pot să aduc în Macao lucrurile pe care le iubesc atât de mult: energie, umor, atitudine, fie în ceea ce priveşte mobilierul, fie în legătură cu decorul", a spus el. 

Nu vor lipsi celebrele taxiuri londoneze, versiuni în miniatură ale celor mai populare străzi (Bond Street, Savile Row), şi o arhitectură inspirată de Palatul Westminster şi Big Ben. De gastronomie se va ocupa Chef Gordon Ramsay, prieten al lui Beckham. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.