Producţia viitorului film "Misiune Imposibilă", cu actorul american Tom Cruise în rol principal, a fost întreruptă în Italia din cauza răspândirii coronavirusului, a indicat Paramount Pictures.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din motive de siguranţă şi pentru bunăstarea actorilor noştri şi a echipelor, şi din cauza eforturilor autorităţilor locale veneţiene de a opri orice adunare de persoane în faţa ameninţării cu coronavirus, modificăm programul producţiei pentru cele trei săptămâni de filmări la Veneţia", potrivit unui purtător de cuvânt al Paramount Pictures într-o declaraţie transmisă AFP, confirmând informaţiile de pe site-urile The Wrap şi People. 

El a precizat că Tom Cruise nu venise încă în Italia şi că membrii echipei au primit undă verde pentru a se întoarce acasă înainte ca filmările să înceapă. 

Lansarea filmului este prevăzută pentru 23 iulie 2021.     

Din cauza ameninţării pe care o presupune infectarea cu coronavirus, jumătate dintre cinematografele italiene, 850, au fost închise.           

Italia a anunţat luni al şaptelea deces de coronavirus. Numărul cazurilor de contaminare a crescut de la 6 la 229 în patru zile în ţară. Italia a devenit prima de pe continentul european care a instituit un cordon sanitar în jurul a zeci de oraşe din Nord. 

În afară de aceste filmări, propagarea coronavirusului în Italia a perturbat mai multe evenimente precum Carnavalul de la Veneţia, Săptămâna Modei de la Milano sau meciuri de fotbal, amânate sau jucate fără spectatori. 

 

               

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.