Trupele Coma, byron şi Luna Amară, cântăreţii şi compozitorii Roger Hodgson, Bryan Adams şi Ana Moura se numără între artiştii care vor susţine concerte în luna noiembrie, în Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gala „Folk You! Florian Pittiş” va avea loc pe 1 şi 2 noiembrie, în Piaţa „George Enescu”, unde vor avea loc 15 concerte. Între cei care vor urca pe scenă se numără Viţa de Vie, Mircea Baniciu, Alina Manole,  Mircea Rusu şi Cristi Minculescu, Valer & Boro. Accesul este gratuit.

Basistul Marco Mendoza, care a făcut parte din trupe ca Whitesnake şi Thin Lizzy, va concerta în clubul Quantic, pe 7 noiembrie, în cadrul turneului „Viva La Rock”. Preţul unui bilet este de 45 de lei.

În aceeaşi seară, trupa bucureşteană de rock alternativ Coma va concerta la clubul Control. În deschidere, Mountains on My Back. Preţul unui bilet este de 40 de lei.

Roger Hodgson, compozitor şi fost solist al grupului Supertramp, va urca pe scena Sălii Radio pe 9 noiembrie. Concertul face parte din turneul mondial „Breakfast in America” prin care muzicianul englez marchează 40 de ani de la lansarea albumului omonim al trupei Supertramp. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi au preţuri cuprinse între 188 şi 502 lei.

Grupul byron va marca lansarea albumului „Nouă”, al şaptelea material de studio al trupei, printr-un concert la Arenele Romane, programat pentru 9 noiembrie. Lucia şi The Mono Jacks sunt invitaţi speciali. Biletele, cu preţuri de 80 de lei şi 100 de lei (la intrare), sunt disponibile pe iabilet.ro.

Cântăreţul canadian Bryan Adams va concerta, pe 11 noiembrie, la BT Arena din Cluj-Napoca, parte din turneul „Shine A Light”, prin care artistul îşi promovează cel mai recent album, compus din 12 piese rock, pop şi R&B. Preţul biletelor, disponibile în reţeaua Eventim, variază între 199 şi 289 de lei.

Trupa Luna Amară marchează 15 ani de la apariţia albumului „Asfalt”, pe 15 noiembrie, la clubul Quantic. Biletele pentru concertul care va fi deschis de grupul Gunshee sunt disponibile pe iabilet.ro şi costă 30 de lei.

Cântăreaţa fado Ana Moura, supranumită „noua Amália Rodrigues”, va concerta pe 17 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti, eveniment ce face parte din seria Jazz Night Out. Biletele, disponibile în reţeaua iabilet.ro, au preţuri cuprinse între 120 de lei şi 220 de lei.

Cântăreaţa de origine belgiană Lara Fabian va susţine două concerte la Sala Palatului, pe 18 şi 19 noiembrie, în cadrul „50 World Tour”. Turneul marchează împlinirea vârstei de 50 de ani a artistei, 30 de ani de carieră şi este dedicat celui de-al 14-lea album al ei, „Papillon”. Biletele, cu preţuri cuprinse între 185 şi 485 de lei, pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi de la Sala Palatului.

Bateristul american Makaya McCraven va concerta pentru prima dată în România, pe 18 noiembrie în clubul Control, în cadrul seriei de concerte Jazz Nouveau. Preţul biletelor, disponibile pe eventbook.ro, este de 65 de lei.

Trupa Iris, condusă de Nelu Dumitrescu, va concerta pe 22 noiembrie, la Circul Metropolitan (Globus), unde îşi va promova albumul „Lumea toată e un circ”. Preţul biletelor, disponibile în reţeaua iabilet.ro, sunt cuprinse între 40 şi 120 de lei.

Grupurile rock Powerwolf (Germania) şi Gloryhammer (Scoţia) vor concerta pe 27 noiembrie la Arenele Romane din Bucureşti. Preţul biletelor, disponibile pe iabilet.ro, este de 99 şi 135 de lei, la care se adaugă o taxă de 5 lei. În ziua concertului, ele vor costa 120 şi 150 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.