Evenimentul „Jazz on the Rooftop”, care reuneşte trei zile de concerte desfăşurate în aer liber, pe o terasă de pe acoperişul sediului Primăriei Ploieşti, are loc în acest weekend. La fiecare dintre concerte este permis accesul a cel mult o suă de spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul „Jazz on the Rooftop” , ajuns la a patra ediţie, se va desfăşura în perioada 20-22 august 2021, pe terasa clădirii Primăriei Ploieşti.

În cele trei zile, vor concerta Ploieşti Jazz Trio & Julie Mayaya şi Cali Quartet (vineri, 20 august), Sonotera Ensemble – Saxophone Mantras şi A-C Leonte & The Bash (sâmbătă, 21 august), Cătălina Beta & Friends şi Rareş Totu’s Midnight Sun feat. Dean Bowman (duminică, 22 august).

În fiecare seară concertele vor începe la ora 19:00, iar numărul maxim de spectatori va fi de o sută, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai organizatorilor.

Preţul unui bilet este de 70 de lei, sau 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Preţul unui abonament, valabil pentru toate cele trei zile, este de 160 lei. Concertele vor fi transmise live, pe internet, accesul fiind de asemenea contra cost.

„Jazz on the Rooftop” s-a desfăşurat şi anul trecut, cu respectarea regulilor de protecţie sanitară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.