Actorul Ed Westwick, cunoscut din serialul „Gossip Girl”, va fi prezent la Comic Con Summer Limited Edition de la Bucureşti, au anunţat joi organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Chiar dacă în acest moment nu există un set de norme clare şi 100% predictibile pentru a organiza Comic Con, am reuşit să croim un eveniment care are un set de 6 măsuri pentru a crea un eveniment sigur şi un eveniment care poate fi organizat conform legislaţiei care urmează să fie actualizată pentru luna august 2021”, au transmis organizatorii.

Cele şase măsuri pe care East European Comic Con se bazează în 2021 sunt: accesul verificat, numărul de participanţi limitat (5.000), sesiuni de maxim 5 ore cu pauze de dezinfectare între acestea, o igienă sporită a mâinilor şi obligativitatea purtării măştii de protecţie.

În primele două zile, 26 şi 27 august, evenimentul este dedicat celor care doresc să viziteze standurile expoziţionale şi magazinele prezente, iar pe 28 şi 29 august vor fi prezenţi actori din cele mai populare seriale şi filme de la Hollywood.

Evenimentul se va desfăşura în Bucureşti la Romexpo, în pavilioanele B1 şi B2 şi aleea din faţa acestora, pe o suprafaţă de peste 35.000 mp.

Actorul britanic Ed Westwick este interpretul rolului Chuck Bass în serialul „Gossip Girl”, un personaj cu o traiectorie intrigantă timp de şase sezoane.

„Gossip Girl”, încheiat in 2012, rămâne unul dintre cele mai populare seriale cu adolescenţi, numit de New York Magazine „Best Show Ever”, iar de Rolling Stone „TV's Hottest Show”. Ecranizare a romanului omonim scris de Cecily von Ziegesar, producţia a câştigat 18 trofee Teen Choice Award. Serialul va fi relansat în luna iulie cu o nouă distribuţie.

Westwick a debutat în lungmetrajul „Children of Men”, regizat de Alfonso Cuaron, şi a jucat în filme si seriale precum „Breaking and Entering” (cu Jude Law, Juliette Binoche şi Robin Wright în rolurile principale), „J.Edgar” (r. Clint Eastwood), „Romeo & Juliet”, „Son of Rambow” şi „Californication”.

La Bucureşti, el va fi prezent la sesiunea 2 de sâmbătă după-amiază (16:00-21:00) şi la sesiunea 1 de duminică dimineaţa (09:30-14:30), 29 august.

Biletele pentru fiecare sesiune în parte sunt disponibile spre cumpărare.

Evenimentele Comic Con Expo Market şi Summer Limited Edition vor avea împreună şapte sesiuni - 26 august, 16:00 - 20:00; 27 august, 12:00 - 16:00 şi 17:30 - 21:30, iar pe 28 şi 29 august, intervalele sunt 09:30 - 14:30 şi 16:00 - 21:00. Pentru fiecare sesiune este necesară achiziţionarea unui bilet.

Cei care deţin deja un bilet la eveniment şi doresc să participe la ediţia din luna august trebuie să intre pe entertix.ro/eecc şi să introducă codul de pe bilet, iar în pasul următor să aleagă sesiunile la care doresc să participe. Pentru fiecare zi de eveniment aferentă biletului, aceştia pot alege o singura sesiune.

Fiecare sesiune va fi limitată la un număr maxim de 4.000 de bilete, capacitatea până la 5.000 va fi acoperită de echipa evenimentului, voluntari, expozanţi, invitaţi şi un număr de siguranţă pentru a nu fi depăşită capacitatea.

Cei care nu reuşesc să ajungă la ediţia de la finalul lunii august pot păstra biletul pentru ediţiile din 2022, pot folosi suma aferentă biletului în magazinul online de unde pot achiziţiona produse Comic Con sau pot solicita restituirea sumei după ce evenimentul din luna august s-a desfăşurat. Mai multe detalii sunt disponibile pe comic-con.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.