Comedii, filme de aventuri sau de familie vor putea fi urmărite în perioada 6 – 18 august pe faleza Cazinoului din Constanţa, accesul publicului fiind gratuit. Printre producţiile care vor fi programate în acea perioadă se află: “Marele uriaş prietenos”, “Viaţa lui Pi”, “În sălbăticie”, “Inception” şi “Plaja”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanţa, evenimentul “Filme în aer liber” revine la Constanţa, pentru un nou sezon de cinema în aer liber, între 6 şi 18 august, pe faleza Cazino, cu o selecţie specială ce cuprinde comedii, filme de aventuri şi filme pentru copii şi familie.

“Utilizând echipamente performante, un proiector digital mobil de 18.300 de lumeni şi un ecran gonflabil de 120 m², Filme în aer liber la Constanţa oferă o calitate a proiecţiei întâlnită în marile săli de cinema ale lumii. Evenimentul şi-a propus încă de la început să apropie publicul larg de filmul european şi de filmul de autor, în general”, se arată în comunicatul Primăriei Constanţa.

Astfel, prina săptămână, 6 – 11 august, este dedicată filmului de comedie. Turiştii şi constănţenii vor putea urmări filmele: “Invincibilii”, “În libertate”, “Aventurile Rabinului Jacob”, “Dumnezeu pentru o zi”, “Edmond/Cyrano mon amour”, “Marele uriaş prietenos”.

În cea de-a doua săptămână, 12-18 august (cu excepţia zilei de 15 august) sunt programate filme de aventuri. Astfel, pe faleza Cazinoului vor putea fi vizionate “Viaţa lui Pi”, “În sălbăticie”, “Inception”, “127 de ore”, “Plaja”şi Christopher Robin şi Winnie de pluş”.

Proiectul este finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, organizat de Asociaţia Culturală Metropolis iar accesul este gratuit.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.