Comedia „Hai că încă putem!/ Poms”, regizată de Zara Hayes, cu Diane Keaton în rol principal, va rula din 26 iulie pe marile ecrane româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Distribuţia filmului scris de Shane Atkinson („Penny Dreadful”) este completată de Jacki Weaver, Celia Weston, Alisha Boe, Charlie Tahan şi Bruce McGill.

Filmul spune povestea Marthei (Diane Keaton), o femeie trecută de mult de prima tinereţe, care decide să se mute într-o restrânsă comunitate de pensionari pentru mai multă linişte şi odihnă.

După ce se împrieteneşte cu câteva vecine, şi la insistenţele lor, Martha înfiinţează o trupă de majorete de vârstă a treia. Împreună cu Sheryl (Jacki Weaver), Olive (Pam Grier) şi Alice (Rhea Perlman) se antrenează intens pentru a participa la un concurs, demonstrând astfel că nu e niciodată prea târziu să-ţi urmezi visurile. 

Pe marile ecrane din România, lungmetrajul este distribuit de Vertical Entertainment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.