Coloana sonoră a serialului „Seinfeld” va fi lansată după 23 de ani de când show-ul de televiziune s-a încheiat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Albumul cuprinde tema muzicală principală şi alte 32 de piese care au fost incluse în serial şi urmează să fie disponibil din 2 iulie pe toate platformele digitale.

Va fi prima dată când muzica din acest show va fi disponibilă în afara contextului original, scrie Variety.

Jonathan Wolff, compozitorul coloanei sonore „Seinfeld”, a mărturisit că nu cunoaşte motivul pentru care nu a existat un soundtrack „Seinfeld” în timp ce serialul era difuzat de NBC, între 1989 şi 1998.

„S-a chinuit în primele sezoane. Am fost un succes accidental. Eram preocupaţi să scoatem episoade şi nimeni nu se gândea la muzică. Şi asta e în regulă”, a declarat el.

Cu ultimele cinci sezoane, serialul a fost între cele mai populare show-ul TV.

Wolff a scris 44 de teme originale în total, în timpul în care a lucrat în televiziune, inclusiv pentru „Will & Grace” şi „Caroline in the City”. El s-a retras în Louisville, în 2005. Nu mai compune acum şi, frecvent, ţine prelegeri la colegii şi universităţi.

„Seinfeld” va fi disponibil, din toamnă, pe Netflix.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.