Colecţii de haine şi accesorii realizate de designeri vor fi disponibile sâmbătă şi duminică, la Galeriile Artmark, unde vor putea fi văzute creaţii în premieră, dar şi unele prezentate la Săptămâna Modei de la Berlin sau de la Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele 25 de colecţii vor fi reunite cu ocazia celei de-a patra ediţii a pop-up shopului Band of Creators, care a sprijinit încă de la prima ediţie tinerii designeri.

Ioana Ciolacu şi-a prezentat noua colecţie în urmă cu o lună, în cadrul Berlin Fashion Week, iar la pop-up shop va aduce linia ready to wear de primăvară – vară. 

Un alt brand, Parlor, creat de Veronica Zaharia, va prezenta in premieră colecţia “I love Parlor", cu piese inspirate din designul ţinutelor de seară şi cu aceleaşi detalii feminine şi elemente de broderii şi dantelă care au creat identitatea brandului în cei aproape 6 ani de existenţă.

Bianca Popp, absolventă a unui master în modă la celebrul Institut Marangoni din Milano, şi-a prezentat colecţia de toamnă-iarnă 2016 la Paris Fashion Week, iar la pop-up shop vine cu o colecţie nouă, dedicată femeilor pentru care moda e o formă de expresie a personalităţii.

Lor li se alătură Pas du tout, Larisa Dragna, Florentina Giol, Edita Lupea, Smaranda Almăşan, Framboise, Spoff, Christine on the Clouds, Amelie Suri, Poelle, Tulipe Nero, Omra, Mihher, THAÏS & STRÖE şi ASX2.

Zona de accesorii va fi reprezentata de branduri precum Atribut, Contemporia, Prochaine, Iuliana Asoltanei, Snob sau Laura Olaru.

 Beauty District, prezent la fiecare ediţie, va oferi din nou gratuit servicii de manichiura.

Pop-up shopul va fi deschis sâmbătă şi duminică, între orele 11.00 şi 20.00. Accesul se va face cu bilet de intrare, în valoare de 10 lei, sau pe bază de invitaţie.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.