Chitaristul Brian May, forndator al formaţiei Queen, a fost testat pozitiv pentru Covid-19, anunţă Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

May a distribuit pe Instagram: „Ziua şocantă a venit în sfârşit pentur mine. Temuta linie dublă roşie. Au fost câteva zile oribile, dar sunt OK. Şi voi povesti. Oameni buni, vă rog să aveţi mare grijă! Această boală este incredibil de transmisibilă. Chiar nu cred că vreţi să vă încurce Crăciunul. Cu dragoste, Bri”. El a publicat şi o fotografie cu rezultatul testului. 

Vestea vine pe măsură ce numărul cazurilor de Covid continuă să crească în Marea Britanie. Varianta Omicron continuă să crească numărul zilnic de cazuri.

Joi, în Marea Britanie, au fost confirmate peste 88.376 de cazuri de coronavirus, cu peste 11.000 de cazuri de Omicron identificate.

May a înfiinţat Queen împreună cu solistul Freddie Mercury şi bateristul Roger Taylor şi a contribuit la compunerea unora dintre cele mai emblematice cântece ale lor, inclusiv „We Will Rock You”, „Who Wants to Live Forever”, „I Want It All” şi „Show Must Go On”. Queen a fost redescoperită de o generaţie mai tânără de fani, în parte datorită „Bohemian Rhapsody”, un film biografic din 2019 despre Mercury, care a fost un succes de box office şi a câştigat un Oscar la categoria interpretare masculină rol principal pentru Rami Malek.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.