Celebrul chef Gordon Ramsay, în vârstă de 57 de ani, a anunţat naşterea celui de-al şaselea copil pe care îl are cu soţia sa Tana, care are 49 de ani şi cu care este căsătorit de aproape trei decenii, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Celebrul bucătar a postat sâmbătă seara pe Instagram imagini din spital cu Tana şi bebeluşul, anunţând că în familie vine un "voinic" de aproape 3,5 kg, care se numeşte Jesse. Băieţelul, purtând o căciuliţă roz cu dungi albastre, poate fi văzut în braţele mamei sale în trei imagini, iar una dintre ele îl arată pe tată sărutându-l pe cap.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gordon Ramsay (@gordongram)

Gordon Ramsay sugerează însă destul de clar că Jesse James Ramsay va fi ultimul său copil: "3 băieţi, 3 fete.... Gata", a scris el pe reţelele sociale.

Ramsay, care şi-a sărbătorit ziua de naştere miercuri, a scris pe Instagram: "Ce cadou uimitor de ziua de naştere, vă rog să îi uraţi bun venit lui Jesse James Ramsay, un voinic de 7 lb 10 oz!!! Încă un pachet de dragoste pentru brigada Ramsay!!!. 3 băieţi, 3 fete.... Gata".

Nu se ştie exact data la care s-a născut Jesse. Autoare de cărţi de bucate, mama, Tana, în vârstă de 49 de ani, s-a căsătorit cu Gordon Ramsay în 1996.

Cei doi sunt părinţii lui Megan, fata cea mare, care are acum în jur de 20 de ani, ai gemenilor Jack şi Holly, ai Matildei "Tilly" şi ai lui Oscar.

În 2016, înainte de naşterea lui Oscar, Ramsay anunţase că Tana a suferit un avort spontan.

Ca răspuns la postarea sa despre naşterea lui Jesse, Ramsay a primit o serie de mesaje de felicitare din partea unor prieteni celebri, printre care starul hollywoodian Jeremy Renner, bucătarii TV James Martin şi Gino D'Acampo, vedeta Top Gear Paddy McGuinness şi profesionista de la Strictly Come Dancing, Amy Dowden. Fostul manager al echipei Chelsea şi fostul fotbalist englez Frank Lampard a scris: "Felicitări, amice!".

Anul trecut, scrie CNN, invitat la emisiunea "The Kelly Clarkson Show", Ramsay a povestit cum se comportă ca părinte şi a relatat cum i-a făcut o farsă iubitului fiicei sale Megan, Byron. Celebrul bucătar şi critic culinar i-a spus gazdei emisiunii că i s-a părut că băiatul "era un pic patetic", aşa că a decis să îl sune pe Byron pe FaceTime în timp ce tânărul era în oraş cu fiica sa. Când Byron a răspuns, Ramsay i-a spus: "Byron! Sunt eu, non-viitorul tău socru, micuţule...", după care Megan a întrerupt discuţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.