Jon Bon Jovi a confirmat că formaţia a trecut prin momente dificile după plecarea bruscă a chitaristului Richie Sambora în 2013 şi după ce au schimbat casa de producţie, dar toate au influenţat cel mai recent album, "This House Is Not for Sale", potrivit contactmusic.net.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formaţia americană Bon Jovi a lansat vineri albumul ”This House is Not For Sale”. Single-ul ”This House is Not For Sale” este disponibil pe platforma iTunes.

"Am trecut prin focurile Iadului. Am avut o serie de cântece... în acest tumult. Sunt despre turbulenţele cu casa de discuri, plecarea lui Ritchie... alte lucruri la care am fost forţaţi", a declarat Jon Bon Jovi pentru postul Fox 5. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Jon Bon Jovi, în vârstă de 54 de ani, declara iniţial că plecarea lui Ritchie Sambora s-a petrecut dintr-odată şi că nu a existat nicio discuţie între ei înainte ca acesta să părăsească trupa. 

El a spus: "Toată lumea m-a întrebat ce s-a întâmplat. Am fost în Calgary. Ultimul album intrase în topuri pe primul loc. Am avut concerte sold-out la fiecare reprezentaţie. La al 21-lea concert Ritchie nu a mai apărut. Şi nu l-am mai văzut de atunci. Nu a fost nicio bătaie. Nu au fost certuri legate de bani. Nu a fost nimic. Şi el va spune acelaşi lucru". 

Ritchie Sambora, în vârstă de 57 de ani, are o nouă formaţie, RSO, împreună cu prietena lui Orianthi şi cântă piese Bon Jovi. 

"Eu le-am scris, sunt şi cântecele mele. Trebuie să le cânt. Dacă ai şansa să scrii un cântec bun care are audienţă mondială, înseamnă că nu ai dat-o în bară prea rău. Nu ai dat-o în bară cu piese ca Livin'On A Prayer, Wanted Dead or Alive sau cu I'll Be There For You' up", a declarat el. 

Trupa Bon Jovi a fost înfiinţată în 1983 de solistul Jon Bon Jovi, clăparul David Bryan şi toboşarul Tico Torres. Formaţia americană a lansat 13 albume de studio, care au fost vândute în peste 130 de milioane de copii pe plan mondial, şi a fost recompensată cu numeroase premii şi distincţii muzicale, inclusiv un premiu Grammy şi două American Music Awards.

Din formula originală au făcut parte chitaristul Richie Sambora, care a părăsit grupul în 2013, pentru a urma o carieră solo, şi basistul Alec John Such, care a fost dat afară din trupă în 1994.

Bon Jovi a concertat în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în luna iulie a anului 2011.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.