Câştigătoarea celui mai mare concurs de frumuseţe din Sri Lanka a suferit răni la cap după ce o bătaie a izbucnit pe scenă, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regina frumuseţii Pushpika De Silva a câştigat titlul "Mrs Sri Lanka" în cadrul unei ceremonii difuzate la televizor duminică.

Câteva momente mai târziu, câştigătoarea din 2019 a pus mâna pe coroana lui De Silva, pretizând că nu poate primi titlul pentru că este divorţată.  

Premiul i-a fost înapoiat lui Pushpika De Silva, după ce organizatorii concursului au confirmat că nu este divorţată. 

Juraţii au numit-o pe De Silva câştigătoare în 2021 la finala "Mrs Sri Lanka" care a avut loc într-un teatru din Colombo, duminică seară.

Însă câştigătoarea din 2019, Caroline Jurie, i-a smuls coroana invocând o regulă a organizatorilor competiţiei care precizează că participantele trebuie să fie căsătorite şi nu divorţate. Ea i-a pus coroana concurentei de pe locul doi, obligând-o pe De Silva să părăsească în lacrimi scena. 

Organizatorii i-au cerut scuze lui De Silva, care a afirmat că este despărţită, nu divorţată. 

Într-un mesaj pe Facebook, ea a spus că a fost la spital pentru a fi tratată din cauza rănilor de la cap după incident. 

De Silva a precizat că va acţiona în judecată pentru felul "nerezonabil şi jignitor" în care a fost tratată. 

"Sunt încă o femeie nedivorţată", a scris ea. "O adevărată regină nu este o femeie care smulge coroana altei femei, ci o femeie care pune în secret coroana alteia!". 

Directorul Mrs Sri Lanka World, Chandimal Jayasinghe, a declarat pentru BBC că trofeul va fi returnat marţi lui De Silva. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.